Behandelingen

Tandheelkunde In al haar facetten: controles, onderhoud, het maken van rontgenfoto’s, het maken van witte vullingen, extracties.

Mondhygiëne Een gezond gebit begint met gezond tandvlees. Daarom is aandacht voor het tandvlees zo belangrijk. De poetsinstructies, gebitsreiniging en de parodontale behandeling worden door de preventieassistentes en mondhygienist verzorgd.

Implantologie Het plaatsen van kunstwortels van titanium waarop kronen, bruggen en gebitsdelen kunnen worden geplaatst. Eenvoudige implantaat behandelingen worden gedaan door dhr.Bertram, hij is tandarts met uitgebreide nascholing in de implantologie. Bij gecompliceerde implantaat bedandelingen wordt verwezen naar een implantoloog of kaakchirurg.

Orthodontie Het aanmeten en plaatsen van beugels die de groei van een mooi en regelmatig gebit bevorderen.
De beugels worden geplaatst door mw. Bertram, zij is geen orthodontist maar tandarts met uitgebreide nascholing in de orthodontie. Bij gecompliceerde beugelbehandelingen wordt verwezen naar de orthodontist.

Esthetiek Met porselein kunnen tanden van vorm en kleur veranderd worden. Ook het bleken van tanden en kiezen is mogelijk, waardoor tanden er weer jonger en gezonder uitzien.